Tesla Model 3

Maak nu kennis met de Tesla Model 3. Dit model wordt door Tesla omschreven als de kleinere en goedkopere versie. Zowel klein als goedkoop kun je beter tussen aanhalingstekens plaatsen. Op de automarkt is deze Tesla te vergelijken met bijvoorbeeld een BMW 3, dus zeker niet klein te noemen. Echt goedkoop kun je de Tesla ook niet noemen maar deze hi-tech auto is dan ook een juweeltje. Snel, sportief, krachtig en boordevol technische snufjes maken rijden in deze Tesla tot een waar genot. Tesla wordt in de autowereld gezien als één van de grote koplopers op het gebied van elektrische auto’s.

Actieradius van Tesla Model 3

De actieradius is bij elektrische auto’s één van de doorslaggevende factoren. Met een Tesla Model 3 kunt u gaan en staan waar en wanneer u dat wilt. ’s Nachts de auto opladen zorgt ervoor dat u ’s morgens beschikt over een volledig opgeladen accu die maar liefst een actieradius van ruim 530 kilometer. Mocht u onverhoopt toch onderweg moeten laden dan zorgt een zogenaamd supercharge punt ervoor dat u binnen een half uur weer op weg kunt. Van deze supercharge punten vindt u er al meer dan 17.000 langs populaire routes.

Veiligheid ten top

Tesla model 3 behoort tevens tot de meeste veilige elektrische auto’s die er rondrijden. De gehele constructie bestaande uit aluminium en staal zorgen voor een ongekende sterkte van het hele voortuig. Zo kan het dak van dit model 4 keer zijn eigen gewicht opvangen in geval van nood. Zelfs wanneer het dak volledig van glas is. De bouw van deze auto zorgt er voor dat het risico om over de kop te gaan tot een minimum wordt beperkt. Extra veiligheid voor zowel bestuurder als de inzittenden geven deze Tesla een vijf sterren veiligheidsrapport.

Luxe en innovatief interieur

Het interieur van de Tesla Model 3 is innovatief en uniek te noemen. Een kraakhelder 15 inch touchscreen geeft u veel extra mogelijkheden en is bovendien gebouwd voor de toekomst door draadloze software updates. Zo bent u altijd up to date. Alle bedieningselementen kunt u via dit touchscreen eenvoudig en snel regelen. Gebruik bijvoorbeeld uw smartphone als autosleutel voor deze auto.

Aan ruimte geen gebrek

Tesla model 3 biedt ruimte aan 5 volwassen inzittenden. Net als bij de modellen X en S heeft deze auto de beschikking over twee bagageruimtes. In totaal biedt dit plaats aan ruim 542 liter bagage. De achterbank is uiteraard te verdelen in twee delen zodat u gemakkelijk en snel extra ruimte creëert. Ook de middentunnel van de auto heeft nog 2 grote opbergvakken ter beschikking voor het gemakkelijk opbergen van kleine losse spullen.

Leasen van Tesla Model 3

Is zo’n Tesla wel betaalbaar voor mij? Een nieuwe Tesla kopen is wellicht niet direct een optie, maar denk ook eens aan Private Lease. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een nieuwe Tesla. Het enige wat u extra betaald zijn de kosten voor het opladen. Onderhoud, keuringen en zelfs wegenbelasting zijn inbegrepen in de maandprijs. Bijtelling is voor particulieren niet van toepassing. Op deze manier is rijden in een Tesla zeker een optie voor particulieren. Een elektrische auto leasen is de toekomst. Waarom nog langer wachten?

Dit vind je misschien ook leuk...