Waar op letten bij het plaatsen van een laadpaal?

Elektrisch rijden, het begint steeds populairder te worden. Dit heeft ook als gevolg dat de openbare laadpunten steeds voller raken. Een eigen laadpaal aan huis biedt dan uitkomst. Je hoeft dan niet meer te wachten op een vrije plek. Jouw auto kan elke nacht goedkoop en snel worden opgeladen zodat je elke ochtend met een volle accu kunt vertrekken. Maar hoe werkt zoiets? In deze blog vind je meer informatie over een particulier laadstation en welke merken er zoal zijn.

  • Laadstation voor iedere auto: Wij hebben laadpunten die iedere elektrische auto opladen. Verschillende vermogens, internetconnectie en laadpassen om ze te activeren.
  • Snelle en zorgeloze installatie: De installateur maakt uw oplaadpaal helemaal klaar voor gebruik. U kunt na de plaatsing meteen uw eerste oplaadbeurt gaan starten voor uw elektrische wagen.
  • Overzicht van de stroomkosten: U heeft de elektrische auto thuis opgeladen voor verplaatsingen van het werk? Dan kunt u de energiekosten heel overzichtelijk verrekenen met uw werkgever.
  • Vrije keuze laadabonnement: Voor uw oplaadabonnementen heeft u volledige vrijheid om een geschikte aanbieder te kiezen. U zit niet vast aan een specifieke partij.

Welke merken zijn er allemaal?

  • ICU: laadpalen voor elk elektrisch aangedreven voertuig, geschikt voor thuis (ICU Compact Mini en ICU Eve), op het werk (ICU Tube, ICU Eve, ICU Compact en ICU Compact Mini) en in de stad (ICU Twin en ICU Tube)
  • GE laadstations en laadpalen: voor het elektrisch laden van voertuigen biedt GE diverse opties voor huishoudelijk of commercieel gebruik. Wilt u een aan de muur gemonteerde of vrijstaande unit, voorzien van software functionaliteit, ook dat kan bij GE-laadpalen.
  • Hager: powerstations voor alle elektrische voertuigen (auto’s, fietsen en scooters) laadstations voor commercieel gebruik met snelle updateopties om altijd te genieten van de meest recente software laadpalen voor thuisgebruik met een snelle oplaadoptie
  • Mennekes Amtron: Design Amtron oplaadpunten met een breed programma. De Amtron laders zijn verkrijgbaar met een laadvermogen van 3,7KW – 7,4KW – 11KW en 22KW
  • EV-BOX: deze leverancier heeft laadoplossingen voor vrijwel iedere elektrische auto die momenteel op de markt is. Ontdek de HomeLine, BusinessLine en PublicLine voor respectievelijk thuisgebruik en toepassingen voor bedrijven en openbare plaatsen.

Dit vind je misschien ook leuk...