Private lease maar geen lange looptijd? Het kan!

Wil je wel de voordelen van een private lease auto, maar niet vastzitten aan een lang contract? Dat is mogelijk bij Bynco. Wij combineren private lease met een korte looptijd. Het is bij ons mogelijk een occasion te leasen met een looptijd van 24 of zelfs maar 12 maanden. Een gebruikte, jonge auto voor een vast, laag bedrag per maand, zonder bijkomende kosten.

De occasion private lease met korte looptijd biedt auto’s aan waar je bijna meteen in kunt wegrijden. Het enige dat jij nog hoeft te doen is zorgen dat er voldoende brandstof in de tank zit. En dat voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen over onderhoud of bijvoorbeeld verzekering en wegenbelasting. Heerlijk op weg met de auto waar jij je goed bij voelt en dat alles met een contract van maar 1 of 2 jaar.

Waarom occasion private lease?

Occasion private lease heeft vele voordelen, namelijk:

  • Geen lang contract
  • Niet de kosten van nieuw
  • Snel te leveren
  • Geen verrassingen
  • Groter wordend aanbod

Geen lang contract

Private lease, korte looptijd; het spreekt eigenlijk voor zich. Bij Bynco is er de mogelijkheid een occasion te leasen met een looptijd van 12 of 24 maanden. Ideaal als je, gezien de huidige omstandigheden, tijdelijk liever niet met het openbaar vervoer reist.

Maar ook als je niet graag lang dezelfde auto rijdt, is dit de oplossing voor jou. Rijdt nu die kleine, sportieve auto, maar wissel na 12 of 24 maanden naar een comfortabele gezinswagen. En mocht het onverhoopt nodig zijn, kun je zelfs tijdens de looptijd van je contract wisselen.

Snelle levering, grote keuze

Gezien de korte levertijd en het ruime aanbod is een verandering zo geregeld. En voor alle auto’s geldt; geen omkijken naar de onkosten, jij betaalt een vast bedrag per maand, wij regelen de rest. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Dus stap binnenkort heerlijk in de auto van je dromen en geniet van vele onbezorgde kilometers!

Dit vind je misschien ook leuk...